پیام تبریک نوروزی دبیران علمی کنگره


ارسال شده در تاریخ :
پیام تبریک نوروزی دبیران علمی کنگره

با سلام و آرزوی بهترین‌ها، نوروز سال 1403 را به شما پژوهشگران، اساتید، دانشجویان، تولید کنندگان و فعالان حوزه گل و گیاهان زینتی تبریک عرض می نماییم. امیدواریم این سال برای شما پر از شادی، سلامتی و موفقیت باشد. با افتخار به عنوان دبیران علمی ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی، بسیار خوشحالیم که این رویداد مهم در تیرماه سال جاری بصورت حضوری و مجازی با همراهی و مشارکت شما عزیزان برگزار خواهد شد.


بنام خداوند جان و خرد

با سلام و آرزوی بهترین‌ها، نوروز سال 1403 را به شما پژوهشگران، اساتید، دانشجویان، تولید کنندگان و فعالان حوزه گل و گیاهان زینتی تبریک عرض می نماییم. امیدواریم این سال برای شما پر از شادی، سلامتی و موفقیت باشد. با افتخار به عنوان دبیران علمی ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی، بسیار خوشحالیم که این رویداد مهم در تیرماه سال جاری بصورت حضوری و مجازی با همراهی و مشارکت شما عزیزان برگزار خواهد شد. این رویداد فرصتی بی‌نظیر برای تبادل دانش، تجربیات و نوآوری و شبکه سازی در حوزه گل و گیاهان زینتی است. با مشارکت شما اطلاعات علمی و فنی مهمی ارایه خواهد شد و امیدواریم شاهد توسعه و پیشرفت تولید در کشورمان باشیم. امیدواریم این رویداد، زمینه‌ساز همکاری‌های بیشتر در عرصه علمی و تولیدی گل و گیاهان زینتی باشد و به توسعه دانش و فناوری در این حوزه کمک شایانی نماید.

مجددا با آرزوی موفقیت‌های بیشتر در سال جدید، سال نو را خدمت تمامی همکاران تیم های علمی و اجرایی، دانشجویان عزیز و تمامی شرکت‌کنندگان در کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی تبریک عرض می نماییم.

به امید دیدار شما عزیزان

با احترام
اسماعیل چمنی و پژمان آزادی



کد اختصاصی کنگره در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC: 03240-92988




فایل های مورد نیاز

کمیته علمی

برای مشاهده اعضای کمیته علمی بین المللی و ملی اینجا کیلیک نمایید.

 

معرفی همایش

ششمین کنگره بین المللی و ملی گل و گیاهان زینتی ایران تیر ماه 1403، با همکاری انجمن علمی گل و گیاهان زینتی ایران و دانشگاه محقق اردبیلی برگزار خواهد شد. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید. 

 

پوستر همایش

معرفی استان اردبیل

اردبیل در طول تاریخ، به نام‌های گوناگونی ازجمله «دارالارشاد»، «دارالملک»،«دارالعرفان»،«دارالامان» و «شهر مقدس» ملقب بوده‌است و در دوره‌های مختلف، مرکز ایالت آذربایجان بوده و به‌علت قرارداشتن در مسیر جاده ابریشم، از رونق اقتصادی بسیار خوبی برخوردار بوده‌است. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید. 

 

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)